sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Lumipyrypäivänä


 

Tänään oli tällaista. Pidän Rydenin  Emmi-kirjoista. Minulla on myös Emmi ja meri ja Joelin talvimatka. Jälkimmäisessä on myös talvi, lunta ja lumisadetta.




Tämän ja alla olevan postikortin takana ei ole mitään tietoja tekijästä, julkaisijasta tms. Minulla on paaaljon tämän aiheisia kortteja eli kortteja rekiajelusta lumisessa maisemassa. Useimmiten ollaan menossa joulukirkkoon, mutta joskus, kuten tässäkin, ollaan kuusen ja lahjojen kanssa joko menossa joulun viettoon jonnekin tai palaamassa kotiin juuri jouluksi?

Omiin joulutraditioihini kuuluu katsella kaikessa rauhassa kaikki ihanat korttini läpi ja järjestellä ne sitten takaisin laatikoihin. Muutaman kortin laitan esille joulun ajaksi ja ainakin muutaman uuden rekiajelukortin löydän ennen joulua tai sen jälkeen liitettäväksi kokoelmaan.


  

On minulla pari muutakin lempiaihetta:  lumisessa maisemassa olevat joulukuuset, ne sellaiset koristellut, joissa on kynttilöitä ja usein lintuja ja metsän eläimiä ihmettelemässä ympärillä, sekä lintukortit eli ne, joissa on punatulkkuja, tilhiä, talitiaisia, sinitiaisia, varpusia - ja punarintoja.

Rakastan joulukortteja.


 
 Yllä oleva seimikortti on niin ikään ollut jo usean vuoden ajan suosikkini, jonka haluan nähdä jouluvalmistelujen aikaan. Olen saanut sen alueeni nyttemmin muualla työskenteleviltä tai opiskelevilta  nuorisotyöntekijöiltä Tarulta, Teemulta ja Suvilta. He olivat niin mukavia, ahkeria ja aikaansaavia! Mahtavia ihmisiä, joiden seurasta sain aina iloa ja voimaa omaan työhöni. Kun suurentaa kuvaa klikkaamalla, huomaa että he ovat laittaneet nauravat kasvonsa korttiin! Hyvää joulua siis Tarulle, Teemulle ja Suville! 


Terveisin Adalmiina
 


Ei kommentteja: