lauantai 5. joulukuuta 2009

Hauskoja yksityiskohtia


En osaa käyttää kameraa vielä ollenkaan hyvin, kunhan räpsin, mutta tässä pari yksityiskohtaa erään pienen tytön tapetista.




Laitan nämä tänne blogiini kiitokseksi siitä, että tuo eräs pieni tyttö lainasi viime vuonna vaaleanvihreää pöytää, peiliä ja matalaa kaappia prinsessa -viikollemme.

Adalmiina

4 kommenttia:

aila kirjoitti...

hei ada
minäkin tein viime yönä hommia. yhtäkkiä syöttessä tapahtui elämää. adalmiinahan siellä latasi uuden blogikirjoituksen. nauratti yhdenaikaisuus.
yritin jo silloin kommentoida sinulle jotain (niin kuin miljoonia kertoja ennenkin), mutta en pystynyt. päätin sitten elvyttää vanhan bloggerblogini kommentointeja varten. olen jatkossa ahkerampi.

olen tykänny näistä sun kirjoituksista ja kuvista valtavasti. onneksi olkoon vielä uudesta kamerasta!

muistelen miten kömpelösti tämä kaikki, silloin valovuosia sitten, lähti alkuun omenassa. silloin kun kaikki uusi oli uutta. nyt uusi on... eritavalla haaste.sitä kuitenkin tietää, että uudesta selviää. aikaa tämä kyllä vie aivan pirusti.

hyvää päivää sulle!
aila

Adalmiina kirjoitti...

Kiitos Aila!

Olin tosi ilahtunut kun löysin sinut täältä eilen ja kirjoitin heti innosta puhkuen vastausta ja sitten kävi taas se vanha fiba etten ollutkaan kirjautunut sisään ja siinä sitten sähläsin koko vastauksen taivaan tuuliin.

Oikeastaan juuri siksi päätin nopeasti pistäytyä mesessä ts. siinä pastilliympäristössä toivottamassa edes hyvää itsenäisyyspäivää. No, se oli sellainen sattumien summa että jäinkin koko loppuajaksi! Piti oikeastaan tulla siihen naapuriisi käymään, mutta käyn tänään iltavuoron jälkeen.

Kiitos ihanista sanoistasi. Kuten tiedät, tätä tunteellista siiliä ystävälliset sanat ilahduttavat monen syysmyrskyn yli.

Tuo yöllinen bloggaus, voi että, voin kuvitella huvittuneisuutesi - on liikuttavaa ja lohdullista tavata kohtalotoveri pikkutunneilla työn touhussa.

Minäkään en koskaan unohda 19.10. sähköistä tunnelmaa. Olin varma etten ikinä selviä siitä tunnussumastani. Muistan aina miten loikit punaisissa sukkahousuissasi siellä työhuoneissa edes takaisin. Joissain asioissa pääsitte juonesta kiinni ennen minua, koska minulla oli se Kirjapuutarhan blogipohjan metsästys sattunut juuri siihen päivään.

Muuten, voit halutessasi lukea mitä kirjoitin Kirjapuutarhaan eilen Minä ja Muro -kirjasta! Tuotakaan blogia ei saisi jätää heitteille. Noin kirja viikossa tai puolessatoista viikossa pitäisi mielenkiinnon yllä.

Tosi kiva että keksit tällaisen kiertolenkin blogiini. Olet kultainen, voi hyvin!

Adalmiina

aila kirjoitti...

mulla on kurja olo. olipa ihanaa lukea:"olet kultainen". itse olet.

lämpimät sanat kuule lohduttaa itse kutakin.

clara kirjoitti...

Ihanat kuvat Adalmiina. Oletko jo ostannut uuden kameran? Minkälaisen? Olen kurssin myötä huomannut että tarvitsisin pienikokoisen taskukameran jonka pystyisin pitämään taskussani koirakävelyllä ja metsässä. Jos joku voisi suositella minulle hyvän sellaisen olisin kiitollinen.