keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Välinäytös


toimintamalleja. Nämä kuvat on tallennettu Prinsessa, karhu ja noita -viikolta, lyhyesti sanottuna Prinsessaviikolta, viime vuodelta. Ajatuksena oli tarjota lapsille elämyksellinen satukokemus. Se onnistui.
















Kolmen karhun luona asui pieni hiiri.  






5 kommenttia:

Possukissa kirjoitti...

Ihanaa, että jaksat kirjoittaa noin paljon ja laittaa noita upeita kuvia. Blogisi on ilo silmälle!

Adalmiina kirjoitti...

Kiitos!
Minusta tämä blogin väsääminen on ihanaa, mutta kaipaisin kyllä hiukan vierihoitoa teknisissä seikoissa. Ja kumpa aikaa saisi tilattua joihinkin päiviin tunnin pari lisää.

Sinä oletkin lastenkirjastoihminen, joten ymmärrät tuollaisten lapsellisten hassutusten päälle, joita noissa Prinsessaviikon kuvissakin on. Laitan myöhemmin vielä jonkun kuvan kolmen karhun kodista ja noitanurkasta.
Ehkäpä myös niistä Metsätähden eli satuhuoneemme eläimistä ym.

Kommenttisi ilahdutti minua sillä olin juuri aika tyytymätön aikaansaannoksiini muiden kurssitehtävien osalta!

Juhapo kirjoitti...

Onnistut tuossa kirjoittamisessa eli sisällöntuottamisessa paljon paremmin minä. Tekninen vääntämisen kyllä oppii, järkevän sisällön aikaansaaminen on työläämpää. Ihmettelit muuten mistä otsakkeita saa isommaksi. Jos tarkoitit omien blogitekstiesi otsikkoja niitä voi säätää Viestin otsikon kirjasin kohdasta, se on nimetty vähän hämäävästi noin. Toivottavasti tästä oli apua.

Adalmiina kirjoitti...

Kiitos kommentista Juha! Muutin juuri asetukset kommenttien upotuksesta ponnahduksiin ja riensin katsomaan, onko tullut kommentteja. Tämä on tullut kyllä jo aiemmin. Voiko tosiaan olla tuossa kirjasin-kohdassa se koko? Menenpä katsomaan ja kerron sitten.

Adalmiina

Adalmiina kirjoitti...

hei Juha! Ei minulla ole edes kohtaa jossa lukisi Viestin otsikko. Sehän outoa onkin. Olen yrittänyt lukea ohjeista (engl.) ja ymmärtänyt että tietyissä fonteissa olisi vähemmän vaihtelumahdollisuuksia, mutta olen mielestäni kokeillut kaikki fontit läpi. Ja kuitenkin: muistan aivan selvästi kun aloitin tehdä blogia 19.10. että jossain oli palkki, josta kokoa pystyi säätämään. Yritän joskus taas uudelleen. Nyt annan asian toistaiseksi olla. Näkemisiin!
Adalmiina