tiistai 26. tammikuuta 2010

Toinen päivä




Nämä olivat paikalla, kun menin töihin. Pienen kaupungin pääkadulla tulee vastaan mallinukkien lisäksi töihin kiiruhtajia ja muutamia verkkaisia koululaisia. Kaupat ovat vielä kiinni.

Tällaista nuortenosasto Sohvin toisessa päässä aamutuimaan. Yhdeksän aikaan tulivat ensimmäiset asiakkaat koneille ja sohvalle. Jossain vaiheessa päivää kaikki sohvat ja nojatuolit ovat täynnä opiskelijoita, takkeja ja reppuja; sohvapöytä täynnä kirjoja, kyniä, papereita, eväitä, läppäreitä.



Sekalaista tarjontaa mutta aina hyvin esillä.



Kirjaston kattoterassi - ei aamukahville ihan näillä pakkasilla, kiitos.



Terassilla on talvi.



 Taidelainaamon puolelta tuotu espoolaisen taiteilijan töitä  kirjaston seinälle.(Taiteilija Maj-Lis Ronikonmäki ja teokset vasemmalta oikealle Tähdenlento, Pyrstöjalka ja Väreilyä.)



Lastenosastolla Viiru suosittelee mieluiten itsestään kertovia kirjoja, seuraavaksi eniten muista kissoista kertovia, sitten hassuja tarinoita koirista ja vauhdikkaita tai liikuttavia juttuja muista eläimistä ja jonkin verran myös vauvoista, vuodenajoista ja jopa taideharrastuksista kertovia kirjoja. Kaikissa Espoon kirjastoissa on oma Viiru. Jopas jotakin - joku on kieputtanut Viirun toisen posken viikset rullalle. Täytyy aamulla suoristaa ne.



Adalmiina

Ei kommentteja: