torstai 28. tammikuuta 2010

Keskiviikko




Pukuhuoneen ikkuna.
Kameran akku hyytyi heti aamulla ja kännykkäkameran kuvat ovat, no, himmeitä. Tätä päivää saavat edustaa pari töihintulokuvaa pukuhuoneesta.



Adalmiinan vaatekomeron ovessa Cicely Mary Barkerin keijuja. Molemmat kuvat ovat mieluisia, eri syistä, mutta tuon alemman kuvan vaaleanpunaisten floxien (syysleimujen) vilkaisukin tuottaa tyydytystä. Kun on syvä tunnesuhde johonkin, ihan mihin tahansa, kuva, värisävy, sana, säe, sävel, melodian pätkä, tuoksu, kosketus, liike palauttaa merkityskerrostumat välittömästi mieleen. 
Tänään oli työpistekokous jonka alkajaisiksi söimme kuorrutettuja donitseja. Mukava kokous vaikkakin haikeutta seassa: aika, aika, muutokset ja erot. On silti hyvä tuntea sisimmässään rakastavia ja lämpimiä  ajatuksia.
Aamupäivällä luin mielenkiinnolla Miikka Värrin, Tuija Aallon, Outi Lammin ja Anne Rongaksen keskusteluja web 2.0 liittyen. Jo vuonna 2006 oli vireillä keskustelu samoista aiheista, joista meidänkin kurssillamme on käsitelty.  Laitan tähän linkin Outi Lammin mainioihin Power Point -mietelmiin 10.12.2009. 
http://outilammi.blogspot.com/2009/12/kirjaesittelya-diaesityksella.html
Tänään ulkona oli kireä pakkanen ja hyytävä tuuli, mutta tiistainen kuva maalta on hymyilevä ja lempeä, kiitos!



Adalmiina

2 kommenttia:

nokisuu kirjoitti...

Nuo Barkerin keijut ovat ihania. Olen itse maalannut niitä posliinilaatoille ja antanut esim. lahjaksi.

Adalmiina kirjoitti...

Hei Kattila!

Jipii, kiva tietää; melkein kyllä saatoin arvatakin että pidät Barkerin keijuista, mutta nyt ilmeni tuo posliinimaalausasiakin samalla. Maailma on autuaan kaunis ja hyvä kun osaa katsoa sitä kukkia rakastaen ja kukkakeijujen silmin!

Adalmiina