tiistai 26. tammikuuta 2010

Päivä elämässä





Tänään, eilen, alkoi Librarydayinthelife, mutta en saanut käynnistettyä sitä omalla kohdallani. Ehkä joku toinen kerta.

Katselin eilen, sunnuntaina,  aiemmin osallistuneiden julkaisemia kuvia. Monien kiinnostavien seikkojen ohella mieleeni jäi se, miten hienoilta näyttivät ihmisten toimistot, työpöydät ja uutuuttaan kiiltävät läppärit.

Aloitin oman työvuoroni tänään kokouksella lähikirjastossa. Nauratti ihan, kun vertasin kaukaisten kollegoiden tehokkaan näköisiä ympäristöjä kyseisen vanhan kirjaston nukkavieruun, kylmään (istuin koko ajan talvitakki päällä), varastonoloiseen sivuhuoneeseen. Mietin mistä kohdasta saisi päivän ensimmäisen kuvan. Päädyin pehmoleluihin erään hyllyn nurkassa, mutta kokous tempaisi sitten mukaansa ja jäi kuva ottamatta.

Meillä oli kodikas, keskusteleva ja ammatillinen kokous ja halusin olla siinä sisällä enkä nytkään tämän enempää jaksa kertoa siitä. Se vain oli hyvä ja hyödyllinen tapaaminen kollegoiden kanssa.

Olin laatinut siitäkin listan, mitä omalla työpaikalla voisi kuvata, mutta siellä koko vuoro meni nuorten kanssa seurustellessa, kirjalistojen kirjoja poimiessa ja kirjavinkkejä jakaessa. Oli mukavaa ja hetkittäin haasteellista ja ajattelin kuvauskohteitakin, mutta sitten teinkin taas eBooking-tunnuksen tai autoin tekemään varauksen.

Pariin kertaan järjestelin Metsätähteä eli satuhuonetta -  huomasin leikkihepan hännän olevan taas irti ja tuumin että se pitäisi ommella kiinni ja kannoin muinoin valkoisen ystävämme tiskin taakse odottamaan. Kuvaakaan siitä raukasta ei voinut ottaa.

Päivi poikkesi E:n kanssa tervehtimään ja kävin heidän kanssaan pikaisesti smoothilla ja voileivällä. Siitä olisi saanut pari kuvaa, mutta kamera ei ollut mukana. Jne. Laitoin tuohon alkuun kuvan, jonka nappasin työhuoneesta lumipyrypäivänä joukukuussa.

Vähän ennen sulkemisaikaa ajattelin katsoa Googlesta, löytyisikö jotakin tyttöjen blogikurssia. Tuloksia ei ollut monen montaa ja kylläpä nauratti: toisena oli kurssiblogistamme poimittu tasan kaksi kuukautta sitten kirjoittamani aatokset prinsessapäiväkirjoista.
Kurssin nimeksi tulee siis Prinsessablogit.

 
Adalmiina

Ei kommentteja: