tiistai 22. kesäkuuta 2010

Klik, klik!

Ystäväni Päivin kännykkäkameralla ottama valokuva YLE TV1:n lähettämistä prinsessahäistä.
Niin, kyse ei ollut vain tästä yhdestä kuvasta...sain häneltä eilen valokuva-albumin, johon oli koottu valikoima ihastuttavia kuvia häistä. Rakastan tuota lahjaa! Laitan tähän muutaman kuvan albumista. Klik, klik siis vielä kerran.

Päivin nimeämä albumi

Päivin tekemästä albumista

 Päivin tekemästä albumista


Päivin tekemästä albumista

Päivi tuli eilen vierailulle kesäkotiimme ja kysyin tervehdysten jälkeen, onko hänellä vieroitusoireita häistä. Silloin hän ojensi lahjansa. Loistavaa! Hän työsti tunteensa rakentamalla tuhannesta ottamastaan kuvasta minulle lahjan. Siinä on juuri sitä sisäisen tunnetyöskentelyn, älyllisen jäsentämisen, esteettisen nautinnon - ja tässä tapauksessa vielä ystävyyden - ulottuvuutta, johon Prinsessablogit-kurssi ohjaa!

Kiitos Päivi!

Meillä oli lauantaina Susanna ja Joonas kylässä ja siksi minun klik, klik oli hieman hillitympää kuin Päivin ja tapahtui sivusuunnasta, sohvan reunalta ja vanhasta TV:stä.

 Litteä kuva ja taustalla heijastumassa jokseenkin kyllästynyt nuorimies nojaa pöytään...


Päivi, kyllä nämä sinun verhosi kelpaisivat prinsessallekin!


Nämäkin sinun verhosi Päivi...


Jopa nämä keittiöverhosikin...(sain sinulta suikaleen tuota kangasta, kuten 30.12.2009 postauksestani käy ilmi!)

Lopuksi pari kuvaa maalta:

 
16.6. ottamassani kuvassa ensimmäiset pionit ovat juuri aukeamaisillaan. Nyt ne kukkivat täydessä loistossaan! Juuri tämän ryhmän pionista on blogini kaikkien aikojen neljäs kuva viime lokakuulta. 

Niin ikään 16.6. raparperit, joista blogissani viime vuoden kuva (6.11.2010). Nyt raparpereista on tehty jo kaksi piirakkaa!


Jos käy niin hullusti, etten pääse koneen ääreen, laitan jo etukäteisen Hyvän Juhannuksen Toivotuksen seuraavan kuvan myötä:


Tessieltä saatu kesäpäiväkirja.


Terveisin
Adalmiina



Ei kommentteja: