perjantai 2. heinäkuuta 2010

Kesä jatkuu

Vaaleanpunaiset akileijat hurmaavat.



Ruusut ja ruusupensaat - villiintyneinäkin, ovat vanhojen kivirakennusten, muurien ja raunioiden seuralaisina vastustamattomia. Juhannusaaton ajelulla nähtyä.

 Samaisen kivimakasiinin edessä koristevadelmapensaat ja niissä kymmenittäin kimalaisia, joista ainakin yksi tallentui kuvaan. Ja tässä vaiheessa alkoikin aattopäivän vesisade!


Keltaiset kurjenmiekat rannalla

Kevyttä sadetta ja ulpukan nuppu

Leipiä ja sitten sade jatkui. Se oli sellainen juhannus.



Mutta kesä jatkuu 

 ja verkkokeinussa elämän tarkoitus kirkastuu...

  Valoa on kylliksi ja kukat jatkavat kukkimistaan! Molemmat seikat minulle tärkeitä. Rakastan valoisia iltoja ja auringon nousua "yöllä". Minusta on mukavaa poimia yksikin kukka maljakkoon ihailtavaksi. Kukkien yhdisteleminen on loputtoman hauskaa.

Pääskyset kirkuvat lämpimän päivän iltana! Ne syöksähtelevät hurjalla vauhdilla hyönteisjahdissaan, kiihdyttävät, pudottautuvat syöksyyn ja nousevat taas. Hymy nousee niitä katsellessa ja kuunnellessa. Syvä olemassaolon ja elämän tunne.

Päivillä käymässä heinäkuun ensimmäisen päivän iltana. Hän tarjosi paitsi suussa sulavaa marenki-kermavaahto-mansikkaherkkua, myös lisäkatseltavaa hääalbumissa, jonka oli koonnut itselleen. 
Ja koska molemmilla on, ja molemmat ovat lukeneet ne, nimittäin Herman Lindqvistin Victoria. Drottning med tiden ja Jenny Alexanderssonin Victoria & Daniel - rakkaustarina, keskustelu jatkui sujuvasti siitä, mihin se viimeksi jäi aiheesta.
Kiitokset Päivi!
Taas ehdittiin Italiaan asti!

 Lopuksi vielä Päivin kokoaman albumin nimilehti lähempää.
Kesälle! Kukille! Rakkaudelle!

Kesäterveisin
Adalmiina



Ei kommentteja: